A megváltozott munkaképességűek segítésére az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Rehabilitációs Információs Központok hálózatát működteti. Bővebben.... A mozgássérültek álláskereső fóruma: MOTIVÁCIÓ...
Ajánlott oldalak
2010-06-18 10:15
MTI
Reuters: júniusban nem lesz kamatcsökkentés
Nem csökkenti hétfőn az 5,25 százalékos jegybanki alapkamatot a monetáris tanács, decemberre is csak 25 bázisponttal kerül lejjebb - áll a Reuters legfrissebb, csütörtökön közölt felmérésében.

Jelentősen, 5,0 százalékról 4,1 százalékra mérsékelte egy hónap alatt az államháztartás idei eredményszemléletű hiányára vonatkozó előrejelzését a megkérdezett elemzői csoport. A 25 válaszoló szakértő egyhangú véleménye szerint a Magyar Nemzeti Bank hétfőn az alapkamat tartásáról dönt. A decemberi 5,0 százalékos alapkamat ugyan többséget kapott, de hat elemző szerint decemberben marad az 5,25 százalékos kamatráta, két elemző 4,75 százalékra, két elemző pedig 4,50 százalékra várja a kamatot.

Egy hónap alatt 0,15 százalékponttal megemelték az idei átlagos inflációs előrejelzésüket a szakértők, amely most 4,65 százalék.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Reuters: júniusban nem lesz kamatcsökkentés
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.