A megváltozott munkaképességűek segítésére az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Rehabilitációs Információs Központok hálózatát működteti. Bővebben.... A mozgássérültek álláskereső fóruma: MOTIVÁCIÓ...
Ajánlott oldalak
2011-05-03 09:06
BDB
Radikálisan csökken a magyar domain-regisztrációk ideje
A vállalkozások, civil szervezetek és magánszemélyek a korábbi két hét helyett már 1-2 munkanap alatt használatba vehetik új domainjeiket, így a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a hazai vállalkozások is szinte azonnal világhálóra léphetnek termékeikkel, szolgáltatásaikkal.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Infokommunikációért felelős Államtitkársága az elmúlt időszakban Nyitrai Zsolt államtitkár vezetésével egyeztetéseket kezdeményezett az Internet Szolgáltatók Tanácsával annak érdekében, hogy a magyar domain-regisztrációk átfutási idejét drasztikusan mérsékeljék.

A tárgyalások eredményeként a jövőben a magyar (.hu végződésű) domain-regisztrációk időigénye 1-2 munkanapra csökken. Az egyezség nyomán a vállalkozások Magyarországon is szinte azonnal megjelenhetnek a világhálón szolgáltatásaikkal és termékeikkel. Az új renszdszer a jogsértő igényléseket természetesen továbbra is szűri, de az ezekkel szembeni korábbi várólista helyett az új domain feltételes használatba adása mellett 8 napig lehet panasszal élni.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Radikálisan csökken a magyar domain-regisztrációk ideje
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.