Bevezetőként egy szemléletbeli kérdést kell tisztázni, ami hasznos lehet azoknak, akik soha nem vállalkoztak eddig, de szeretnének belevágni. Nagyon fontos megérteni, hogy a VÁLLALKOZÁS NEM...
Ajánlott oldalak
2011-01-31 11:56
BDB
Pihenőkártya váltja az üdülési csekket
Nagy valószínűséggel májustól jelenik meg a piacon a Széchenyi Pihenő Kártya, melyet az éves szinten kétmillió vendégéjszakát generáló üdülési csekk utódjaként vezet be a Magyar Turizmus Zrt.

Ötmilliárd forintból gazdálkodhat az idén a Magyar Turizmus Zrt., ami kevés ugyan ahhoz, hogy hazánk óriási hangsúllyal jelenjen meg a nemzetközi porondon, ám egy kisebb továbblépéshez talán elegendő. A cél az új, kreatív pályázat kiírásával az, hogy a magyarok számára is alternatív megoldást nyújtson egy hazai nyaralás tervbe vételekor. Ma a lakosság egyharmada utazik. A cél nem az, hogy ennek a körnek újabb és újabb ajánlatot tegyenek, hanem a többiek megnyerése – nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója.

 

A Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP) bevezetésétől a szakma a vendégéjszakák további bővülését és a belföldi turizmus fellendülését várja. Jelenleg az egynapos üdülések a legnépszerűbbek hazánkban, az MT Zrt. legfőbb célja, hogy ezek hosszabbakra nyúljanak, és hogy az országon belüli utazás olyan eleme legyen a fogyasztásnak, mint bármilyen más magyar termék.

A márkaépítésre a társaság pályázatot ír ki, melynek külföldi, ill. belföldi kampányára akár részajánlat is beküldhető. A tenderre való jelentkezés határideje február közepe, nyertest pedig a hónap végén hirdetnek. A kiírás szerint a kampány áprilisban indul és év végig tart majd, mind a belföldi, mind a külföldi márkaépítésre 40-50 millió forint áll rendelkezésre, melybe a médiaköltség nem számít bele.

A Széchenyi Pihenő Kártya valószínűleg május közepétől lesz elérhető, a márkaépítés pályázati kiírását pedig  néhány napon belül hozzák nyilvánosságra.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Pihenőkártya váltja az üdülési csekket
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.