Ha egyéni vagy társas vállalkozóként (bt beltagja, kft ügyvezetője) származik jövedelmünk akkor azt a következő levonások, járulékok terhelik: Levonások a jövedelemből: szja (ld. 4 pont) 8 %...
Ajánlott oldalak
2010-06-04 15:12
BDB
Pezseg az élet a régiókban!
Több regionális pályázat is rendelkezésére áll a kis- és középvállalkozásoknak, melyekkel lehetőségük van megerősíteni a piaci helyzetüket és stabilabbá tehetik működésüket. Az egyes régiókban különböző fórumokkal és információs rendezvényekkel próbáltak segítséget nyújtani az érdeklődőknek, többek között Szegeden, Debrecenben és Székesfehérváron.

A pályázatok útján idén több mint 34 milliárd forintnyi EU támogatáshoz juthatnak a vállalkozások. A telephelyfejlesztési és ipartelepítési támogatások egyaránt azoknak a céloknak az elérését motiválják, amik egy kis- és középvállalkozás életében mérföldkőnek számítanak. A megvalósuló projektekkel egyaránt szolgálnak válságkezelést, helyi gazdaságfejlesztést és foglalkoztatásnövelést is, ezzel együtt megerősítik a kisebb vállalkozások jövőbe vetett hitét, amivel még stabilabbá tehetik piaci helyzetüket. Ezen célok és a pályázat népszerűsítése végett a napokban Debrecenben, Szegeden, Veszprémben és Székesfehérváron is tartottak egy-egy rendezvényt, ahol a vállalkozók választ kaphattak felmerült kérdéseikre.

A pályázatok a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján megtalálhatók. A telephelyfejlesztésről már szó esett egyik korábbi cikkünkben, de ennek részleteit ITT találja, az ipartelepítési pályázatokról pedig ITT esik szó.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Pezseg az élet a régiókban!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2018 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.