Engedélyköteles társas vállalkozói tevékenység vagy bármely egyéni vállalkozás esetén a szükséges végzettségről a területileg illetékes okmányirodánál kell érdeklődni. Náluk van ugyanis egy nagyon...
Ajánlott oldalak
2009-12-14 15:59
Majoros-Tóth Orsolya
Pályázni lehet az Informatikai Díjra
Egy cég rengeteg előnyhöz juthat, ha informatikai rendszere hatékony és biztonságos. Ezen előnyök sorát gyarapítja az újonnan alapított „KKV Informatikai Kiválósági Díj”

A KÜRT Zrt. több vállalattal együtt alapította meg ezt a díjat azon kis- és középvállalkozások elismerésére, amelyek informatikai rendszere hatékony, biztonságos és stratégiai fontossággal bír a vállalat versenyképességében.

A pályázat célja, hogy a kis- és középvállalkozók körében az informatika és a cégvezetés között előforduló nehézségeket csökkentse, és ezzel növelje a cégek jövedelemtermelő képességét. A pályázat beadása önkéntes és díjmentes, határideje 2009. december 31. Az elbírálás során minden pályázó 1 hónapon belül átfogó, ingyenes elemzést, és rendszerfejlesztési akciótervet kap. A legjobb vállalkozás 1 évig jogosult az elismerés „használatára”, a további kettő, dobogós cég pedig a díjalapítók által felajánlott ajándék termékeket és szolgáltatásokat kapja.
 
A díjra a http://www.informatikaikivalosagidij.hu/index.html weblapon lehet jelentkezni.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Pályázni lehet az Informatikai Díjra
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.