Az ápoló az ápolási díj folyósításának időtartama alatt munkát vállalhat a következők szerint: 1. nem otthon végzett munka esetében max. napi 4 óra, 2. otthon végzett munka esetében az időtartam...
Ajánlott oldalak
2009-12-17 16:02
Majoros-Tóth Orsolya
Pályázat technológiai fejlesztésre
Technológiai fejlesztésre készülő, de pénzügyi forrásokban szűkölködő vállalkozások, figyelem!

A „GOP-2009/2-2.1.1/A” és a „KMOP-2009/2-1.2.1”  kódnevű gép- és eszközbeszerzési pályázatok december 31-ig még várják a jelentkezőket!

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség égisze alatt működő, vissza nem térítendő pályázatok a mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemteremtő képességének növelését tűzték zászlajukra. Ezt a jelentkező vállalkozások technológiai fejlesztésével, korszerűsítéssel tervezik elérni.

A gépbeszerzési támogatásokra a nonprofit társaságok kivételével minden gazdasági társaság, szövetkezet és egyéni vállalkozó jogosult, amennyiben megfelel a vaskos, 103 oldalas pályázati anyagokban megjelölt kritériumoknak. (Például cége árbevételének 50%-a nem mezőgazdasági tevékenységből származik, saját tőke értéke pozitív, legalább két lezárt üzleti évvel rendelkezik, stb…) A teljes kritériumlista a pályázati anyagban megtalálható. (http://www.nfu.hu/doc/2051)
A támogatás összege vállalkozásonként minimum 1 millió Ft és maximum 25 millió Ft, de a beszerezni kívánt eszköz, technológia értékének maximum 50 százaléka. (A százalék maximum értéke településenként változó, és a térség hátrányos helyzetének függvénye.) A rendelkezésre álló forrás 2009-2010-re a GOP-ban 15 milliárd Ft, a KMOP-ban 2,588 milliárd Ft. A beszerezni kívánt eszközök széles körből választhatóak (nyomdaipartól az orvosi eszközökön át építőipari gépekig), de újaknak, vagy 3 évnél fiatalabbnak kell lenniük.


Támogatható tevékenységek köre:
-    technológiai fejlesztést eredményező beruházások
-    információs technológia-fejlesztés: - hardver, - szoftver
-    domain név regisztráció és a hozzá tartozó webtárhely egyszeri díja
-    a domain név regisztrációhoz kapcsolódó honlapkészítés
-    minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsíttatása.

A támogatások elbírálása folyamatos, a dokumentáció beadását követően beérkezési sorrendben történik.

Cimkék: támogatás
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Pályázat technológiai fejlesztésre
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.