A megváltozott munkaképességűek segítésére az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Rehabilitációs Információs Központok hálózatát működteti. Bővebben.... A mozgássérültek álláskereső fóruma: MOTIVÁCIÓ...
Ajánlott oldalak
2010-12-10 08:24
BDB
Pályázat mikro- és kisvállalkozásoknak
A Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretein belül technológiafejlesztési pályázatot hirdetnek mikro- és kisvállalkozások részére, melynek célja, hogy a pályázók jövedelemtermelő képességét növeljék a kiírás tárgyát képező technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül.

A december 31-ig benyújtandó pályázat egyértelmű célja a mikro-és kisvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése a technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül. A pályázatot olyan gazdasági társaságok, szövetkezetek és egyéni vállalkozók nyújthatják be, melyek mikro- illetve kisvállalkozásnak minősülnek és magyarországi vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel rendelkezzen.

 

A pályázat keretein belül támogathatók a technológiai fejlesztést eredményező beruházások (új vagy használt eszköz beszerzése), információs technológiai-fejlesztés (hardver, szoftver), domain név és hozzá tartozó webtárhely egyszeri díja, illetve különböző minőségi és környezetvédelmi szabványtanúsítványok megszerzése.

A pályázati összeg vissza nem térítendő támogatásnak minősül, bővebb információt, a pályázati kiírást és útmutatót, illetve a benyújtandó adatlapokat ITT találhatják az érdeklődők.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Pályázat mikro- és kisvállalkozásoknak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.