A forgalomból árbevételünk származik, ami korántsem azonos a nyereséggel, ugyanis vannak költségeink: pl. rezsi, alvállalkozóknak, beszállítóknak kifizetett beszerzési költség, bérköltség stb. A...
Ajánlott oldalak
2010-11-02 11:29
BDB
Paktum a „nagy gonosszal”
A kisvállalkozások és a hipermarketek között sohasem volt felhőtlen a kapcsolat, ha az egyik előre lépett, a másik hátra. Bár a mondás azt tartja, hogy a nagy hal megeszi a kisebbet, most itt az ideje ezt megcáfolni, az egyik legnagyobb hazai áruházlánc ugyanis segítő kezet nyújtott a kkv-knak….

A Tesco-Global Áruházak Zrt. november 18-án Pécsett Regionális Beszállítói Fórumot rendez Baranya, Somogy és Tolna megye kis- és középvállalkozásainak. A kezdeményezés nem új keletű, hiszen 2009 óta az áruházlánc folyamatosan kifejezte abbéli igényét, hogy olyan helyi beszállítókat ismerjen meg, akik valamilyen szempontból hátrányban vannak a piacon vagy méretük, kapacitásuk, vagy lehetőségeik miatt. A Beszállítói Fórum nem titkolt célja, hogy segítse a kkv-k versenyképességét és az országos piacon való boldogulását, illetve hogy a magyar termékek minél nagyobb teret kapjanak a nemzeti, vagy akár a nemzetközi piacokon is.

 

A korábbiakban megrendezett Regionális Beszállítói Fórumokon Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, illetve Győr-Moson-Sopron, Zala, Vas és Veszprém megye vállalkozói képviseltethették magukat, ennek köszönhetően 40 új beszállító mintegy 130 terméke lehet ott a hipermarket polcain.

„A Regionális Beszállítói Fórum nem csak a kisebb, helyi beszállítók számára jelent kiváló lehetőséget, hanem azoknak a vásárlóknak is előnyös, akik szeretnének hazai termékekhez kedvező áron hozzájutni. Az új program lehetővé teszi azt is, hogy a fogyasztók a kedvenc helyi specialitásukat is megtalálják a hozzájuk legközelebb eső Tesco áruházban.” – írja a kezdeményezésről a tozsdeforum.hu.

A vállalkozások jelentkezését 2010. november 5-ig várják a rendezők, bővebb információt és a jelentkezés feltételeit, illetve a jelentkezési lapot ITT találják az érdeklődők.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Paktum a „nagy gonosszal”
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.