EVA törvény szerinti adózást válaszhat egyéni vállalkozó, és bt, kft egyaránt. Újonnan induló vállalkozás azonban nem választhatja. Minimum két lezárt pénzügyi év után választható. További...
Ajánlott oldalak
2010-11-25 14:25
PR
Ötcsillagos ajándékok (x)
Mindenki számára örömet okoz, biztos meglepetést jelent, és roppant egyszerű beszerezni. Spirit Ajándékutalványt adni egyet jelent a figyelmességgel és a luxussal.

Őszinte meglepetés és öröm: ezt szeretjük látni, amikor valakit megajándékozunk. Könnyű helyzetben vagyunk, ha közeli hozzátartozóinknak, barátainknak választunk meglepetést, hisz ismerjük a mindennapjaikat és többnyire a vágyaikkal is tisztában vagyunk. Ám nehezebb a dolgunk, ha üzleti partnerünknek szeretnénk kedveskedni vagy hálánkat szeretnénk kifejezni valakinek, akinek, bár sokat tett értünk, a magánélete mégis rejtve maradt előttünk.

 

Biztos megoldás

A Spirit Ajándékutalványok között minden esetben találunk megfelelő ajándékot, hisz a szép élmények életünk végéig elkísérnek bennünket. Ajándékozzunk harmóniát, szépséget, egészséget, kulináris élményeket, romantikus pillanatokat!

Ki az, aki nem örül annak, ha eltölthet három éjszakát egy luxusszállodában, miközben Európa legjobb spa szolgáltatásait élvezheti? A kényeztető luxus, egy tetszőlegesen választott arc- vagy testkezelő rituáléval kiegészítve, mindenki számára lehetővé teszi, hogy átélje a test és a lélek összhangját, a tökéletes harmónia oly ritkán adódó pillanatait. Aki szívesen hódol a kulináris élvezeteknek, az a mennyországban érzi majd magát, amikor igazi különlegességeket kóstolhat a nap minden szakaszában és a fejedelmi reggelit a szobájában fogyaszthatja el. A romantika szerelmeseit biztosan elvarázsolja majd a körágy, és feledhetetlen élmény lesz számukra az 1001 éjszakát idéző, három órás Hamam rituálé. Nemcsak üzleti partnereinket, hanem egészségükért aggódó szeretteinket és túlhajszolt barátainkat is meglephetjük a luxuspihenés mellé átnyújtott professzionális egészségügyi felméréssel.

 

Odaadó figyelem, ötcsillagos harmónia

A Spirit Ajándékutalványokkal feledhetetlen, örömteli napokat ajándékozhatunk azoknak, akik igazán fontosak számunkra. Az európai szinten is különleges luxust nyújtó Spirit Hotelben megvalósulhat egy álom: a test és a lélek teljes összhangja, erőt adva a pihenést követő mindennapok kihívásaihoz. A Spiritben a luxus a vendégek ellátásában valósul meg, amit a hotel teljes személyzetének kifogástalan, lelkes és odaadó munkája biztosít. Ilyen körülmények között nyugodtan átadhatjuk magunkat a kényeztető pillanatoknak.

 

Bővebb információt ITT találnak az érdeklődők!

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Ötcsillagos ajándékok (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.