A hazai cégek külföldi piacokra lépésével az ITD Hungary nevű szervezet (http://www.itdh.hu/) foglalkozik: ők felelnek Magyarország és a magyar állampolgárok, vállalatok külgazdasági...
Ajánlott oldalak
2009-12-05 15:19
Majoros-Tóth Orsolya
Oszkó Péter: Már látszik a pénzügyi stabilitás
Oszkó Péter pozitív jövőképet festett az ország pénzügyi stabilitásáról.

Oszkó Péter pozitív jövőképet festett az ország pénzügyi stabilitásáról. „A jelenlegi kormány már jelentős sikert ért el a pénzügyi stabilitás megteremtésében Magyarországon, amit a forint árfolyama és a jegybanki alapkamat szintje is egyértelműen jelez.” – mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a 2009. december 4.-i Vállalkozók Napja alkalmából megrendezett gazdaságpolitikai fórumon, Budapesten. 

A pénzügyminiszter kiemelte, hogy napjaink legfontosabb feladata, hogy javítsuk a befektetőik Magyarország iránti bizalmát. Oszkó Péter kijelentette, hogy mivel a korábbi politika miatt az ország jelentősen eladósodott, gazdasági növekedésre viszont csak szerény mértékben volt képes, így az ország gondokkal küszködik, nehezen finanszírozhatóvá vált.

A pénzügyminiszter hangsúlyozta, hogy pénzügyi stabilitás mellett - ami versenyképességi kérdés - a foglalkoztatási szint növelése a legsürgetőbb az ország számára. 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Oszkó Péter: Már látszik a pénzügyi stabilitás
Hozzászólások száma: 0 db

 
2017 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.