A kisgyerekes szülők közvetlenül érzékelik a gyermekgondozással foglalkozó intézmények kapacitáshiányát, vélhetőleg ezért gondolkodnak egyre többen ilyen jellegű vállalkozás indításában....
Ajánlott oldalak
2010-11-24 07:43
Szűcs Ágnes
Odaítélték az Üzleti Etikai díjat
Tizenegyedik alkalommal osztották ki az Üzleti Etikai Díjat november 18-án Balatonalmádiban. A díjat az Első Magyar „Fenntarthatósági Csúcs” konferencián adták át, ahol a fenntartható fejlődésért tevő emberek találkozóján az üzleti etikus gondolkodásmódot, magatartásmódot elismerő díj és a díjazottak kitüntető figyelmet kaptak.

Idén a gazdasági szervezetek, kamarák által jelölt 43 hazai székhelyű vállalatból 26-an pályáztak, közülük 11 kisvállalat, 5 multinacionális vállalat, négy nagyvállalat és 6 középvállalat.

Az üzleti etikus gondolkodásmódot, magatartásmódot elismerő Üzleti Etikai Díjat 2010-ben multinacionális vállalatként a Dreher Sörgyárak Zrt., nagyvállalatként a Hajdú Hajdúsági Ipari Zrt., középvállalatként a Zalavíz Zrt., kisvállalatként a Ronix Kft. kapta meg, míg a zsűri különdíját a Debreceni Hőszolgáltató Zrt.-nek ítélték oda.

 

Az Üzleti Etikai Díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy minden évben felhívják a hazai társadalom figyelmét azokra a cégekre, vállalatokra, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős gazdálkodásban és erősítik a bizalmat a társadalom és az üzleti szféra között. „Meggyőződésünk, hogy a  díjazottak példamutató magatartásukkal hatást is gyakorolhatnak az üzleti élet többi szereplőjére, elősegítve a hazai üzleti élet fejlődését a társadalmi felelősség, a felelős gazdálkodás, a fenntartható fejlődés előmozdításának irányába” - mondta László Ervin professzor.

Dr. Burján Richárd, a Zalavíz Zrt. elnök-vezérigazgatója köszönő beszédében elmondta, hogy a Zalavíz számára az idei év megkoronázása volt a díj. Ugyanis az idén ünnepelték fennállásuk 50 éves évfordulóját.

Szolgáltatási tevékenységük során mindig arra törekszenek, hogy az ellátási területükön élőknek és az ott működő vállalkozásoknak magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Odaítélték az Üzleti Etikai díjat
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.