Az ápoló az ápolási díj folyósításának időtartama alatt munkát vállalhat a következők szerint: 1. nem otthon végzett munka esetében max. napi 4 óra, 2. otthon végzett munka esetében az időtartam...
Ajánlott oldalak
2010-05-19 13:00
mot
Nyerje vissza életterét! (x)
Felszaporodott dolgaink időnként szinte kiszorítanak bennünket a lakásból, irodából. Legyen szó költözésről, az iroda átrendezéséről vagy egyszerűen a nyáron nem használt téli ruhákról és cipőkről. A stílusos tárolás lehetőségét kínálja Önnek az Euro Mini Storage!

Az Észak-Amerikában évtizedek óta népszerű önkiszolgáló raktárak mintájára hazánkban is megalakult az Euro Mini Storage. Az alapelv egyszerű: a raktárépületekben mindenki akkora tárolót bérel és az után fizet, amekkorára szüksége van.  Csak annyi a dolgunk, hogy eldöntjük, mit szeretnénk tárolni, mennyi időre, kiválasztjuk a nekünk megfelelő tárolót és biztonságosan elcsomagoljuk a tárolandó dolgokat.

Budapesten, a város egyik fő artériáját jelentő M5-ös autópálya mellett található Euro Mini Storage a raktározás nagyon praktikus és biztonságos módját kínálja. Az 1 négyzetméter és 27 négyzetméter közötti tárolók akár már harminc napra is bérelhetők és néhány nyilvánvaló kivételtől eltekintve szinte bármit elhelyezhetünk bennük.

A raktárak a legmodernebb biztonsági rendszerekkel vannak felszerelve, hogy értékeinket állandó védelemben tudhassuk, de egy belépőkártya segítségével a nap bármely órájában hozzáférhetünk tartalmukhoz.

Amennyiben cége vagy saját maga számára bérelni szeretne raktárat, EZEN a regisztrációs lapon jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és telefonon egyezteti a részleteket.

 


 


 


 

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Nyerje vissza életterét! (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.