A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-08-11 12:06
RogÁ
Növekedett az autó kereskedelem
Megfordult a korábbi csökkenési trend, júliusban 4359 személyautót és 855 kishaszonjárművet helyeztek forgalomba, ami 19, illetve 49 százalékos növekedést jelent 2009 azonos időszakához viszonyítva - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE)

Egy hónappal ezelőtt Erdélyi Péter a MGE ügyvezető elnöke még arról nyilatkozott, „hogy a magyarországi autóeladások mennyisége olyan mélyre süllyedt, hogy emiatt az autógyártók számára jelentéktelenné válhat”, de ez szerencsére megváltozni látszik.

A Datahouse júliusban közzétett adatai szerint 2010 első félévében 25 330 új személygépkocsit és kishaszonjárművet értékesítettek, ami 45 százalékkal kevesebb az 2009 első hat hónapi adatainál. A pozitív júliusi adat ellenére a volumen továbbra is igen alacsony szinten maradt - figyelmeztet a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE).

2010 első hét hónapjának forgalombahelyezési adatai alapján személyautóból 25 897-et, kishaszonjárműből 4653-at helyeztek forgalomba, ami 40, illetve 35 százalékkal kevesebb 2009 azonos időszakához képest - derül ki a Datahouse forrásából.A kereslet továbbra is gyenge, erősödése az emberek létbiztonságának növekedésétől, gazdasági helyzetük konszolidációjától - ezzel hitelfelvételi és vásárlási kedvük visszatérésétől - és a gépjármű-finanszírozás újraindulásától függ. A személyautók piacán továbbra is a céges, illetve flottaeladások dominálnak.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Növekedett az autó kereskedelem
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.