Alkalmazott betegsége esetén a keresőképtelenség első 15 munkanapja a betegszabadság időszaka, melyre a munkáltató a bér 80%-át fizeti. Ezt ugyanúgy kell bérszámfejteni, mint a fizetést,...
Ajánlott oldalak
2010-04-13 14:58
BB
Nőknek nőktől a sikerekért!
A tavalyi évben nagy sikerrel zárultak azok a vállalkozói tréningek, melyek elsősorban olyan nőknek szóltak, akik vagy egy vállalkozás indításán gondolkodtak, vagy a már meglévő cég minél stabilabb működésén, sikerességén szerettek volna javítani.

A képzés kifejezetten abban nyújt segítséget, hogy egy saját üzleti terv összeállítása után a vállalkozás minél gördülékenyebben induljon be, illetve minél sikeresebben működjön. A tréning hatalmas előnye, hogy a jelentkezők személyre szabott tanácsokat, problémáik megoldásához testreszabott megoldásokat kapnak, megoszthatják tapasztalataikat. Nemcsak a trénerektől, hanem a csoporttársaktól is tanulhatnak, így több kutatás és a szervezők húszéves tapasztalata is garancia arra, hogy ezen ismeretek birtokában a vállalkozás sikeresebben működhet, nagyobb eséllyel állhatja meg a helyét a versenytársak körében.

 

A személyre szabott üzleti terv összeállítása, túl azon, hogy egy tervszerűen és tudatosan működtetett vállalkozás alapja lehet, hitelkérelemhez, önfoglalkoztatóvá válást segítő, kamatmentesen igényelhető tőketámogatáshoz is benyújtható.

A 12 napos képzés április 29-én indul és a nagy érdeklődésre való tekintettel már csak korlátozott számban tudják a jelentkezőket fogadni. Aki egy vállalkozás beindításán gondolkodik, vagy meglévő cégét, családi vállalkozását szeretné minél sikeresebben működtetni, annak érdemes minél előbb jelentkezni. A képzésen a piaci ár töredékéért vehetnek részt az érdeklődők, hiszen a majdnem két hetes képzésért mindössze 20.000 Ft jelképes díjat határoztak meg a szervezők. A jelentkezés módját és feltételeit a http://www.seed.hu/ oldalon, ITT találja.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a vállalkozói szféra, illetve további érdekes és hasznos információkat szeretne megtudni egy még sikeresebb vállalkozás és jövő érdekében, akkor a www.seed.hu oldal további írásait is ajánljuk figyelmébe.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Nőknek nőktől a sikerekért!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.