Egy üzlet átvételét lehetőleg ne a működtető cég megvásárlásával, hanem csak a tevékenység átvételével oldjuk meg. Úgy nincs kockázat az előző cég esetleges tartozásai, megvásárláskor fel nem...
Ajánlott oldalak
2011-03-07 08:37
BDB
Nem lesz savanyú a szőlő – PÁLYÁZAT!
Idén újabb támogatást vehetnek igénybe azok a leendő vagy már termelő szőlős gazdák, akik ültetvényt kívánnak telepíteni, fajtaváltáson gondolkodnak, vagy új támrendszert kívánnak építeni. A pályázatokat május 31-ig lehet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál.

A szőlőtermesztők, telepíteni szándékozók támogatást vehetnek igénybe ültetvényük fajtaváltásához, új támrendszer építéséhez, ültetvény áttelepítéséhez. Az úgynevezett szőlő szerkezetátalakítási támogatási kérelmeket 2011. február 21. és 2011. május 31. között lehet postázni az MVH-nak – áll a Magyar Agrárkamara közleményében.

 

Az eddigi évekhez képest a támogatásokat idén hektáronként eltérő összegben állapították meg az oltványok minősége alapján, ennek megfelelően három kategória került felállításra (standard, certifikált, bázis), mely a támogatások kifizetésénél több százezer forintos eltérést is jelenthet.

A kérelmeket 2011. február 21-től május 31-ig nyújthatják be a szőlőtermesztők a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal, Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatóságánál, akár postai úton is (1385 Budapest 62., Pf. 867.)

A kérelmeket a beérkezés sorrendjében bírálják el, a kifizetésekre pedig legkésőbb 2011. október 15-ig kerül sor. Amennyiben forráshiány miatt a pozitív elbírálás alá eső támogatási igényeket ezen időpontig nem sikerül teljesíteni, úgy azokat 2011. október 16. után, a 2011/2012. borpiaci évre meghatározott keretösszeg terhére fizetik ki.

Bővebb információt ITT találhatnak az érdeklődők.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Nem lesz savanyú a szőlő – PÁLYÁZAT!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.