Egy üzlet átvételét lehetőleg ne a működtető cég megvásárlásával, hanem csak a tevékenység átvételével oldjuk meg. Úgy nincs kockázat az előző cég esetleges tartozásai, megvásárláskor fel nem...
Ajánlott oldalak
2011-03-03 14:16
MTI
Nem csak a cukor drágul, minden más is...
Újabb csúcsra emelkedett világszerte az élelmiszerek ára februárban az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Szervezete szerint. Ezzel az immáron nyolcadik hónapja egyfolytában emelkedő mutató 1990. évi bevezetése óta most a legmagasabb.
Újabb csúcsra emelkedett világszerte az élelmiszerek ára februárban az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Szervezete szerint. A FAO csütörtökön nyilvánosságra hozott élelmiszerár-indexe 2,2 százalékkal 236 pontra emelkedett.

 
 
Ezzel az immáron nyolcadik hónapja egyfolytában emelkedő mutató 1990. évi bevezetése óta most a legmagasabb. A cukor kivételével valamennyi vizsgált termékcsoportban emelkedtek az árak. A nemzetközi szervezet havonta állítja össze az élelmiszerár-indexet a gabonafélék, az olajos magvak, a tej- és hústermékek, valamint a cukor árának alakulása alapján.
 
 
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Nem csak a cukor drágul, minden más is...
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.