A vállalkozás bevételszerző tevékenysége érdekében felmerült, a vállalkozási célú költségeket lehet elszámolni. Általánosságban elszámolhatóak az irodafenntartás költségei, a rezsiszámlák, a...
Ajánlott oldalak
2011-01-05 09:23
BDB
NAVigáció - itt az oldal, hol az oldal?
A VPOP és az APEH összevonása, a NAV megalakulása eddig úgy néz ki, zökkenőmentes, ám a precíz kidolgozás ellenére kisebb döccenők még így is becsúsztak a számításba. A nav.hu domain nevet egy magánszemély védette le, így a NAV internetes elérhetősége egy időre kérdésessé vált…

Logikusnak tűnt a döntés, miszerint az apeh.hu után a nav.hu-n keressük meg a január elsején létrejött Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapját, ám ezen a helyen az adóügyekről tájékozódni kívánó állampolgár csak egy rövid szösszenettel szembesülhet az említett szervezetről, ugyanis a domain név egy magánszemély tulajdonában van.

 

A nav.hu domaint megvásárló urat az APEH még tavaly ősszel megkereste ajánlatával, viszont a névért felkínált összeg igen csekély mértékűnek bizonyult, így nem köttetett meg az üzlet. Burillák Attila, az egykori APEH szóvivője, egyben az új NAV egyik szóvivője az Index.hu-nak megerősítette az egyeztetés tényét és az ő kezdő ajánlatuk nagyságrendjét, és azt is hozzátette, hogy a domainért kért összeg milliós nagyságrendekre rúgott, az elképzeléseket szakadék választotta el.

Az ügy megoldásaként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a www.nav.gov.hu-ra települt; azok az ügyfelek, akik adó- és vámügyekben akarnak tájékozódni, itt kaphatnak bővebb információt. A honlap folyamatos feltöltés alatt áll és valószínűleg nyár közepére már egységessé és teljessé válik.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : NAVigáció - itt az oldal, hol az oldal?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.