A megváltozott munkaképességűek segítésére az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Rehabilitációs Információs Központok hálózatát működteti. Bővebben.... A mozgássérültek álláskereső fóruma: MOTIVÁCIÓ...
Ajánlott oldalak
2011-03-11 11:13
PR
Mindjárt nyit a FeHoVa! (x)
A Kárpát-medence horgászainak, vadászainak, kutyakedvelőinek és természetbarátainak nagyszabású találkozóján újdonságokat, felejthetetlen programokat, gyönyörű standokat és akciókat kínálunk látogatóinknak!

Ízelítő a programokból:

Szenzáció! Portugáliából érkezik hozzánk Európa legnagyobb mobil akváriuma, mely 22.400 liter víz tárolására alkalmas. Az akváriumot Magyarország halai teszik majd színesebbé és érdekesebbé, valamint az események, melyeket partnereink segítségével szervezünk. Európa legnagyobb mobil akváriumában számos szakmai és technikai bemutató lesz majd látható: feederezés, bojlizás, fenékmérés, kuttyogatás, búvár show.

Vadászkutya bemutatót is szervezünk a mélyvízben, melyen a négylábúak megmutatják magukat munka közben. (Az akváriumról bemutató a kiállítás honlapján található.)

 

Újdonság a vadászoknak is! „Magyarok Ázsia vadászösvényein” trófea bemutató, Nadler kiállítással egybekötve: 48 hihetetlen trófea az élőjéről készített festménnyel csábít mindenkit!

Halászléfőző verseny, kóstolással! Ki nyeri a versenyt: Baja vagy Paks? Látogatóink a bírák! A helyszínen megkóstolhatják és értékelhetik a két „halászlé nagyhatalom” főztjét.

További programok:, I. HUNGEXPO KUPA Koronglövészeti Verseny, III. Vadászkutya szépségverseny, Vadászkürt találkozó, Katonai bemutató, kalasnyikov összeszerelési verseny, virtuális horgászat, ír kocsma, műlégy-készítő bemutató, íjász EB…

A kiállításra váltott belépőjegyek levásárolhatók a kiállítóknál! (Az akcióban részt vevő kiállítók listájáról és a további részletekről bővebb információ ITT)

Aki kedvet kapott a szurkolásra, nézelődésre, régi barátokkal való találkozásra, már most kedvezményesen megvásárolhatja belépőjét a honlapon.

Találkozzunk 2011. március 17-20. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Sok szeretettel várunk minden kedves barátot, ismerőst, szakembert, érdeklődőt a horgászok, vadászok és természetbarátok leghangulatosabb találkozójára!

Bővebb információt ITT találhatnak az érdeklődők.

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Mindjárt nyit a FeHoVa! (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.