Szülési szabadság (TGYÁS, GYED, GYES), valamint gyermekápolási táppénz esetén, a vállalkozásnak nincs semmilyen járulékfizetési kötelezettsége sem az alkalmazottak, sem a vállalkozó után...
Ajánlott oldalak
2010-09-23 08:01
BDB
Minden egy helyen! Lehetőségek, források, ötletek kkv-nak
Számos tudnivalóval, gyakorlati tanácsokkal és előadással várják a kis- és középvállalkozásokat azon a szakmai konferencián, ahol elsősorban a kkv-k jövőbeni lehetőségei, a versenyképesség megtartása és a legfontosabb pályázati tudnivalók köré csoportosulnak a programok.

A Győrött megrendezésre kerülő Lehetőségek, források, ötletek c. konferenciát dr. László József nyitja meg köszöntőjével a Világgazdaság-tól, majd a délutánig tartó előadássorozatokon többek között szó lesz a regionális lehetőségekről, a válság hatásainak kiküszöböléséről, a gazdasági uniós pénzforrások elosztásáról, de gyakorlati tanácsokkal is gazdagodhatnak, például pénzforgalmi megoldások, sikeres pályázatok tekintetében. Betekintést nyerhetnek a vállalkozások a 2010-ben életbe lépett adóváltozásokba, továbbá a "Kérdezz-felelek" program keretein belül bővíthetik tudásukat.

 

A rendezvénynek a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ad otthont 2010. október 5-én. A konferencia részletes programja és a vállalkozások részére rendszeresített jelentkezési lapot ITT találják az érdeklődők.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Minden egy helyen! Lehetőségek, források, ötletek kkv-nak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.