A START-kártyával rendelkező munkavállaló esetében a munkaadónak csökkentett járulékfizetési kötelezettsége van, mert annak egy részét átvállalja az állam. Típusai: START Kártya - kiváltására...
Ajánlott oldalak
2010-12-09 08:29
BDB
Mikrovállalkozások figyelem! Ingyenes képzés!
Egy nyertes pályázatnak köszönhetően most számos mikro- és kisvállalkozás munkavállalója vehet részt ingyenes képzésen és az oktatás keretein belül szert tehet többek között értékesítési és idegen nyelv ismeretekre.

A Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány nyerte azt a TÁMOP pályázatot, melynek keretein belül Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj Zemplén megyében ezer ember tanulhat teljesen ingyen olyan hasznos dolgokat (pl. értékesítési ismereteket, gyakorlati EU ismereteket, cégvezetést, projektmenedzsmentet, gazdasági és vállalkozási ismereteket, angolt), melyek egy mikro- és kisvállalkozás szempontjából is elengedhetetlenek lehetnek. A munkavállalóknak december 31-ig kell megállapodást kötniük az alapítvánnyal, melyhez a vállalkozásoknak nem kell önerőt sem biztosítaniuk.


A két éves program a TÁMOP száz százalékos támogatásával, 237,3 millió forintból zajlik - mondta Bablena Ferenc, az alapítvány elnöke és projektmenedzsere. A tanulmányokkal kapcsolatban felmerülő költségek (utazás, ellátás, tankönyv, vizsgadíj) a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványt terhelik.

Az oktatás célja, hogy a munkáltatók versenyképessége, a résztvevők foglalkoztatottsága és alkalmazkodóképessége növekedjen, ezáltal hosszú távon is biztosított legyen foglalkoztatásuk.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Mikrovállalkozások figyelem! Ingyenes képzés!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.