Nincs általános érvényű „menetrend", de van néhány olyan dolog, amire mindenképpen szükség van: LÉPÉSEK KÖLTSÉGEK Egy életképes ötlet. Az ötletgazda dolga felmérni a piaci igényt, vagyis egy kis...
Ajánlott oldalak
2011-03-18 08:15
BDB
Mikrohitel a legkisebbeknek – PÁLYÁZAT!
A legkisebb vállalkozások nagy odafigyelést igényelnek, hiszen erőn felül teljesítenek, és sok százezer embernek adnak munkát Magyarországon. A „Kombinált mikrohitel” pályázat lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozások fejlesztéseiket szinte teljes egészében állami forrás útján valósíthatják meg.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt Kombinált mikrohitel pályázat során a mikrovállalkozások a piacinál jóval kedvezőbb feltételek mellett juthatnak hitelhez, illetve már 10 százalék önerő felmutatatása mellett igényelhetnek vissza nem térítendő támogatást. A pályázati forrásból a korábbinál jóval egyszerűbben, egyablakos rendszerben, egyszerűsített eljárással juthatnak támogatáshoz az érintettek.

 

Az Új Széchenyi Terv keretein belül létrejött pályázat rendelkezésre álló forrás a Közép-magyarországi régióban 6000 millió, ezen régión kívül pedig 20.000 millió forint. A visszatérítendő támogatás összege legalább 1 millió forint, legfeljebb 8 millió forint lehet, mértéke pedig maximum a pályázati projektérték 60%-a, de legfeljebb 8 millió forint.

A kérelmek 2011. március 1-jétől nyújthatók be folyamatosan, a pályázat lezárására legkorábban 2012. december 31-én kerülhet sor. Amennyiben a rendelkezésre álló keretösszegek ezen időpontot megelőzően kimerülnek, a Kombinált mikrohitel pályázat végrehajtása felfüggesztésre kerül.

Bővebb információt a Közép-magyarországi régiót illetően ITT, az ország többi részéről benyújtandó pályázatok esetében pedig ITT kaphatnak bővebb információt az érdeklődők.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Mikrohitel a legkisebbeknek – PÁLYÁZAT!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.