Ha egy magánszemély nem egyéni vállalkozó, nem rendelkezik adószámmal és megbízzák egy egyszeri feladat ellátásával, akkor azt megbízási szerződés megkötése után lehet teljesíteni. A megbízási díj...
Ajánlott oldalak
2010-04-20 11:37
mot
Mibe érdemes pénzt fektetni?
A Budapest Bank privátbanki vezetője, Konkoly Miklós óvatos optimizmussal szemléli a tőzsdét: a szakember véleménye szerint a következő hónapokban a BUX megközelítheti a 30 000 pontot, a forint árfolyama pedig a választásokat kísérő átmeneti megingást követően év végéig stabil maradhat.

„Alapvetően egyre csendesedő, de hosszan tartó optimizmusra és bizakodásra számítok a befektetői hangulatban, a kamatkörnyezetet illetően nem várok drasztikus változást, ennek „megélénkülését” inkább 2011-ben tartom reálisnak. Az egyetlen bizonytalanságot a görög probléma megoldásának elhúzódása jelentheti, bár a múlt hétvégi hírek (miszerint az euróövezet pénzügyminiszterei megállapodtak abban, hogy szükség esetén rendkívüli hitelt nyújtanak Görögországnak) most e tekintetben is optimizmusra adnak okot. Ez - mármint a „görög ügy” - egyértelműen befolyásolja majd az EUR/USD árfolyam alakulását. Úgy gondolom, meghökkentő recessziós hírektől vagy meglepetésszerű bankcsődökről szóló információktól nem kell tartanunk a közeljövőben.” – jelentette ki Konkoly Miklós egy, az Ecoline-ban megjelent cikkében.

 


 

A privátbanki vezető óvatos becslésekkel kommentálta a BUX várható eredményeit - véleménye szerint a BUX megközelíti, de nem éri el a 30.000 pontot - és optimista hangulatot jósol a hazai és nemzetközi tőzsdén egyaránt. Figyelmeztetett azonban, hogy a választási fordulók körüli feszült helyzetet minden esetben bele kell kalkulálni a tőzsde alakulásába.

Konkoly Miklós a nyersanyagban, az euróban, a feltörekvő részvényekben és kötvényekben látja a befektetés legjobb formáját jelenleg, a fejlett piaci részvények és kötvények esetében viszont tartást javasol. „A portfolióba legnagyobb, 30 százalékos súllyal 3 éves Magyar Államkötvényt javaslok, 20 százalékot nyersanyag alapban tartanék. Szintén 20-20 százalékot fektetnék a feltörekvő piaci kötvény és részvény alapokba, a maradék 10 százalék számára pénzpiaci alapot javaslok.”

Cimkék: bank,tőzsde
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Mibe érdemes pénzt fektetni?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.