Ha a nyugdíjasnak a nyugdíja mellett keletkezik jövedelme, akkor nem vonnak pénzbeni egészségbiztosítási járulékot, sem munkaerőpiaci járulékot tőle. A kifizető ugyanúgy megfizeti a vállalkozást...
Ajánlott oldalak
Péter Gábor
Már 15 éve vetítünk
A Visual Project Kft. jogelődjét, a Seleco-Info Bt.-t a ma is együtt dolgozó három társ alapította 1995-ben.

A vállalkozás videó kivetítést végzett, kezdetben egyetlen használt projektorral és egy saját „gyártású” vetítővászonnal, továbbá egy lestrapált Wartburggal, mint szállítóeszközzel. Hetenként egy, jó esetben két munkánk volt, az első megrendelők között a Republic és a Pa-Dö-Dő együttesekkel. Folyamatosan bővült az ügyfélkör, koncertekre, céges rendezvényekre hívtak, miközben bővült az eszközparkunk is, újabb projektorokat, vetítővásznakat, majd plazmatévéket és természetesen szállítóeszközöket vettünk a változó és növekvő igények kielégítésére.

2001-ben alakultunk Kft.-vé. Tevékenységi körünket ekkor bővítettük ki a komplett rendezvényszervezéssel. Időközben megrendelőink sajátos igényei szerint elkezdtük a szoftverfejlesztést is, bővítve a meglévő eszközeink alkalmazási lehetőségét.

 


Az 1995-ös megalakulás óta változatlan alapelvünk, hogy csak a nyereséget visszaforgatva bővítjük az eszközparkot, hitelfelvételünk legfeljebb járművek vásárlásánál volt, lízing-konstrukcióban. Köztartozásunk soha nem volt, mindenkinek határidőre fizettünk. Ez korlátozta a fejlesztést, ugyanakkor biztonságot adott. 


Eszközparkunk 2005-ben európai beszerzésű ledfallal bővült. Ezáltal bővült a megrendelői körünk, és az új igényeknek megfelelően a szoftverfejlesztési tevékenységünk is. Egyértelművé vált, hogy egyre nőnek az igények a ledfalas kivetítés iránt, ezért újabb beszerzések előkészítését kezdtük el, most már Kínából. Feltérképeztük a kínai gyártókat, majd sokukat személyesen is felkerestük, hogy kiválasszuk a nekünk megfelelő termékeket. Több ilyen utazás és vásárlás után kialakult egy olyan szállítói kör, amely ha kell, a mi változtatási igényeinket is figyelembe veszi a gyártásnál, és amellyel megvan a kölcsönös bizalom. Nem kevés kockázatot vállaltunk azzal, hogy egy ismeretlen piacon kerestünk partnereket, de megérte, és ma már nem csak saját részre importálunk.


Üzleti filozófiánk az évek során keveset változott. Alapelvünk az, hogy napi 24 órában megrendelőink rendelkezésére állunk, és nem lehet olyan kívánságuk, legyen bár az utolsó percben, amit ne teljesítenénk. Meggyőződésünk, hogy eszközparkunkat nem egyszerűen növelni kell, hanem minőségileg magas szinten tartani. Az elmúlt években szoros kapcsolatunk alakult ki néhány hazai partnercéggel, akik hozzánk hasonló tevékenységet folytatnak. A gazdasági körülmények ma óvatosságra intenek a cég mennyiségi fejlesztésében, és ezekkel a partnercégekkel kialakult együttműködésünk ezt ellensúlyozza, mert akár napi szinten segítjük egymást eszközökkel, ha már nincs szabad kapacitásunk valamilyen megrendelés teljesítésére, e körön belül gondoskodunk a teljesítésről.


Az elmúlt 14 évben annyi megrendelőnk volt, annyi együttessel és céggel dolgoztunk együtt (itthon és külföldön), hogy itt nincs hely a felsorolásukra, és nem akarunk megsérteni senkit azzal, hogy kihagyjuk a listából: ezért inkább a weblapunkra hagyatkozunk partnereink felsorolásában. Honlapunk (www.visualproject.hu) bemutatja eszközeinket és néhány korábbi munkánkat.

   

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Már 15 éve vetítünk
Hozzászólások száma: 1 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.