A termékdíjköteles termék után termékdíjat fizet a belföldi előállítású és az Európai Közösségen belüli behozatal esetén a első belföldi forgalomba hozó vagy saját célú felhasználás esetén a...
Ajánlott oldalak
2011-04-27 14:03
PR
Kuponok célkeresztben – vadássza le a kedvezményeket!
A hónap végén Önnek is vékonyabb a pénztárcája? Odafigyel arra, hogy mennyit költ? Akkor ideje megismerkednie az év legnagyobb internetes durranásával! Vadássza le a kuponokat és zsebelje be a kedvezményeket!

A Kupon Mánia könnyen a mániájává válhat, hiszen az idei év legnagyobb slágerével a kuporgatásnak vége! Az üzleteknek bombabiztos forgalmat, Önnek pedig jelentős kedvezményeket jelent az új rendszer, melynek révén hazánkban is elérhető a Nyugaton népszerű online kuponos vásárlás.

A Kupon Mánia egy kuponokat értékesítő online szolgáltatás, mely több szolgáltató partner ajánlatán keresztül az internetező felhasználók számára nyújt kedvezményes vásárlási lehetőséget. A vállalkozások kedvezményeikért cserébe egy igen hatékony marketingeszközt vehetnek igénybe, melynek csak és kizárólag a konkrét vásárlások után van költségvonzata.

És hogy a döbbenetes kedvezményekre mi a legjobb példa? Az a 80 órás angol tanfolyam, melyet most ötven százalékkal olcsóbban vehet igénybe! Az ajánlat kihagyhatatlan, hiszen így egy óra mindössze 175 Ft! Nem készül angolt tanulni? Akkor szóljon ismerőseinek, hiszen ez az ajánlat felér egy üzleti ajándékkal!

Szavazás
Ön hallott már a Kupon Mániáról?
Igen és tervezem is hogy bevezetem a vállalkozásomnál
38.5%
Még nem, de érdekesnek találom
53.8%
Hallottam róla és kíváncsian várom a fejleményeit
7.7%

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Kuponok célkeresztben – vadássza le a kedvezményeket!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.