Ha egyéni vagy társas vállalkozóként (bt beltagja, kft ügyvezetője) származik jövedelmünk akkor azt a következő levonások, járulékok terhelik: Levonások a jövedelemből: szja (ld. 4 pont) 8 %...
Ajánlott oldalak
2011-05-30 09:49
BDB
Követ követelmények
A kis- és középvállalkozások érdekeit a jövőben minden tagállamban úgynevezett kkv-követek fogják képviselni, kiknek feladata többek között a vállalkozásokkal kapcsolatos uniós jogszabályok megfelelő végrehajtásának felügyelete.

Az uniós tagországok mindegyikében egy-egy speciális kkv-követ fogja felügyelni a jövőben a kisvállalkozásokat érintő jogszabályok megfelelő végrehajtását, továbbá azt, hogy mind nemzeti, mind regionális és helyi szinten vállalkozásbarát politikai döntések szülessenek.

A követek névsorát a május 25-i gödöllői konferencián hozták nyilvánosságra, hazánkban a feladatok végrehajtására Szöllősi Lászlót, a nemzetgazdasági minisztérium államtitkár-helyettesét nevezték ki.

A kkv-követek kinevezése egy új irányítási struktúrát is előirányoz, mely biztosíthatja a kis- és középvállalkozásokat segítő intézkedések koordinációját a jövőben.

A kinevezett követek teljes listáját ITT találják az érdeklődők.

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Követ követelmények
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.