A kisgyerekes szülők közvetlenül érzékelik a gyermekgondozással foglalkozó intézmények kapacitáshiányát, vélhetőleg ezért gondolkodnak egyre többen ilyen jellegű vállalkozás indításában....
Ajánlott oldalak
2011-10-31 08:26
PR
Kötelezőt, egyszerűen(?)! (x)
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás. Lehet biztosítóról biztosítóra járni, böngészni az ajánlatokat, hosszú éjszakákon át számolni, egyedül intézni mindent, vagy…

… vagy akár egy olyan megoldást is választhat, melynek segítségével elfelejtheti a biztosítók díjszabás-leírásainak többszöri végigolvasását, a hosszas kalkulálást, az ügyintézéssel járó idő- és energiaveszteséget.

 

Hogyan?

A Biztosítók.hu Alkusz Kft. 14 biztosítóval áll szerződésben, a honlapunkon található kalkulátor segítségével néhány perc alatt tájékozódhat arról, melyik biztosítónál, mennyiért kötheti meg jövő évi kötelezőjét.

Ugyanitt természetesen a biztosítását is megkötheti, ebben az esetben az előző évi kgfb-je felmondásáról is mi gondoskodunk.

 

Ha elakadok, kapok-e segítséget?

Természetesen. Kérdéseivel hívhatja ügyfélszolgálatunkat a 06-1-800-0008-as telefonszámon vagy az info@biztositok.hu e-mail címen is érdeklődhet.

 

Milyen garanciákat kapok?

A gyorsaság és a kényelem ugyan fontos szempontok, de gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire bízhatunk meg ügyeink intézése során a harmadik félben, mi történik, ha megadom neki az adataimat, biztosan azt a díjat kell-e majd fizetnem, mint amit az ajánlaton kaptam?

A kérdések jogosak. Cégünk illetéktelen félnek nem szolgáltatja ki az adatait, illetve árgaranciát vállalunk arra, hogy Önnek valóban az oldalunkon kiszámolt összeget kell majd fizetnie.* 

 

* Jelenleg egy új adó, a baleseti adó bevezetését tervezik, mivel azonban ez az adó – mely valószínűleg a kgfb díjának 30%-a lesz – még nincs törvénybe iktatva, még nem kerülhetett be a végösszeg ajánlatba. Amennyiben a baleseti adót jogerősen bevezetik, a biztosítás esedékes díjai már valószínűleg tartalmazni fogják.

Bővebb információt ITT kaphat.

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Kötelezőt, egyszerűen(?)! (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.