Az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnál lehetőség van két pályázatra is, amely a munkanélküliek vállalkozóvá válását segíti. A vállalkozás indítását elősegítő pályázat keretében a) 3 millió Ft-ig...
Ajánlott oldalak
2010-09-03 11:54
BDB
Kisvállalkozói motort beindítani!
Egy kisvállalkozás hajtómotorjának jó működéséhez nem csak egy megbízható pénzügyi partnerre van szükség, de a modern világ elvárásait követve több formában is jelen kell lenni a piacon ahhoz, hogy sikereket érjen el és versenyképes legyen a társakkal, vagy akár a nagyobb társaságokkal szemben is. Hogy mik ezek az elengedhetetlen követelmények? Rávilágítunk a tényekre!

A versenyképesség eléréséhez, illetve a sikeres működéshez napjainkban még a mikro- és kisvállalkozásoknak is elengedhetetlen az internetes elérhetőség, a saját weblap. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kisvállalkozások többsége azonban erre fordít a legkevesebb energiát, hiszen a pénzügyi eszközeiket - főleg a válság hatására - jelenleg más irányba csoportosítják.

A marketingeszközök egyik legjobb kihasználási módja azonban az internet adta lehetőség, így érdemes ezzel többet és hatékonyabban foglalkozni a vállalkozás méretétől függetlenül. Szerencsére a piacon már elérhető egy olyan módszer, mellyel a pénzügyi helyzet javítása mellett saját weblap lehetőséget is kínálnak, mindezt ráadásul ingyen. A banki szolgáltatások közül jelenleg elérhető egy olyan számlacsomag, mely kifejezetten a mikro- és kisvállalkozások körére specializálódott, különösen azt a csoportot célozva, mely legfeljebb 1 éves működési múltra tekint vissza.


A kedvező számlavezetési díj, ingyenes eseti belső átutalás, az ingyenes internetbank szolgáltatás és bankkártya mellett az ügyfeleknek ingyenes honlapot készítenek, mely kifejezetten a cég igényeire szabott megjelenést és tartalmat biztosít, továbbá ingyenes domain-regisztrációval, illetve egy évig ingyenes tárhely bérlettel és karbantartással ellátott.

A vevők és potenciális partnerek jelentős része a vásárlás, megkeresés előtt interneten tájékozódik. A versenyképesség kialakításához így mindenképpen fontos, hogy jövőbeli ügyfelei gyorsan és kényelmesen megtalálják a vállalkozását. A fent említett számlacsomag igénylésével gyakorlatilag két legyet üt egy csapásra! Amellett, hogy igen kedvező, megbízható számlavezetési szolgáltatást választ, még ingyenes megjelenése is biztosítottá válik a világhálón, így növelve esélyeit az egyre bővülő piaci palettán. A szolgáltatásról bővebben ITT érdeklődhet.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Kisvállalkozói motort beindítani!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.