Az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnál lehetőség van két pályázatra is, amely a munkanélküliek vállalkozóvá válását segíti. A vállalkozás indítását elősegítő pályázat keretében a) 3 millió Ft-ig...
Ajánlott oldalak
2011-05-18 09:24
BDB
Kiárusítások és kuponok: mit szeret a magyar?
Egy új felmérés szerint a magyar fogyasztók csaknem 94 százaléka igyekszik valamilyen módon spórolni a vásárlásainál, így előnyben részesítik a kiárusításokat és a különböző promóciós lehetőségeket. A vállalkozások szempontjából a kutatás fontos információkat tartalmaz, hiszen egyértelmű képet ad a vásárlási szokásokról.

Hazánkban a spórolásra törekvő vásárlók 77 százaléka a kiárusításokat és a promóciókat részesíti előnyben vásárlásainál, több mint felük pedig kuponokat használ. Többen az olcsóbb, viszont nagyobb kiszerelésű termékekre esküsznek, de népszerű megoldás a megszokott márkák olcsóbbra cserélése is. Az utóbbi két lehetőséget a válaszadók 37-38 százaléka jelölte meg.

A kutatást 28 európai országban végezték el, melynek összesítése alapján kiderült, hogy a lakosok 88 százaléka törekszik a takarékos vásárlásra. Míg a magyarok több mint 94 százalékban élnek a spórolási lehetőségek valamelyikével, addig a görögök, horvátok, írek, litvánok és románok ettől is nagyobb arányban, mintegy 95-98 százalékban.

A vásárlók  ITT tekinthetik meg a legújabb magyarországi kuponkínálatot, míg a vállalkozások a kuponkibocsátás lehetőségeiről ITT informálódhatnak.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Kiárusítások és kuponok: mit szeret a magyar?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.