A távmunka és az e-munka fogalmát egymást helyettesítve is szokták alkalmazni, az e-munka azonban tágabb értelemben használatos. Az e-munka defiiálásának szükségessége azt a jelenséget ragadja ki,...
Ajánlott oldalak
2010-01-15 10:09
Majoros-Tóth Orsolya
Kiadáscsökkentő tippek rendezvénye
CHANGE SME Info Event - Energiahatékonysági Információs Nap címmel költségkímélő megoldásokat mutat be a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székesfehérváron, január 20-án, 10 órától a Gazdaság Házában. (FMKIK székház.)

A konkrét eszközöket, lehetőségeket felvonultató bemutatókon a vállalkozók gyakorlati ötleteket kaphatnak cégük költségeinek visszaszorítására. A szakemberek korszerű villanyégőket, megfizethető házszigetelést, hatékonyan működő hőszivattyút mutatnak be az érdeklődőknek. A rendezvényen olyan pályázati lehetőségeket is ismertetnek a szervezők, melyek révén a vállalkozók támogatást kapnak energiahatékony eszközök beszerzésére.

A rendezvény a Chambers Promoting Intelligent Energy for SMEs című projekt keretében, az Intelligent Energy Europe program támogatásával valósul meg.

 

Cimkék: kiállítás
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Kiadáscsökkentő tippek rendezvénye
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.