Nincs általános érvényű „menetrend", de van néhány olyan dolog, amire mindenképpen szükség van: LÉPÉSEK KÖLTSÉGEK Egy életképes ötlet. Az ötletgazda dolga felmérni a piaci igényt, vagyis egy kis...
Ajánlott oldalak
2010-11-16 08:11
RogÁ
Ki a legjobb kereskedő?
Az Év Internetes Kereskedője Díj két kategóriában is odaítélésre kerül - mindkettőt közönségszavazatok alapján lehet elnyerni, hiszen a díjazottak az oldalon legtöbb szavazatot szerzett 30 kereskedő közül kerülhetnek csak ki.

A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján az Év Internetes Kereskedője Díj 2010. évi nyertese a BOOKLINE.HU online könyváruház lett. Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője címet a BRANDS.HU, Magyarország első zártkörű vásárlói klubja kapta. A zsűri idén is kiosztotta Az Év Innovatív Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a BLUECHIP.HU számítástechnikai, szórakoztató elektronikai webáruháznak ítéltek oda.

A BOOKLINE.HU harmadszor nyerte el a díjat, amelynek megszerzésével egy évig használhatja majd Az Év Internetes Kereskedője 2010 címet.

 

A versenyben olyan kereskedők vehettek részt, amelyeknél a szakmai pályázatok mellett kiemelt szempontként  szerepel a vállalkozások üzleti  modellje és az elért üzleti eredmények. A döntést nagymértékben befolyásolta a pályázatot benyújtó kereskedők honlapjának színvonala, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetőinek minősége, valamint az, hogy maga az online felület mennyire felhasználóbarát.

Ebben az évben a zsűri megvizsgálta a kereskedők számosított forgalmi adatait, továbbá azt, hogy a pályázó cég mennyit fejlődött az adott évben.

Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője Díj 2010, valamint Az Év Innovatív Kereskedője Díj 2010 elismeréseket a közönségszavazatok száma alapján a TOP 30-ba jutott kereskedők között osztották ki. Kovács Nándor, a Kirowski Zrt. médiaigazgatója a díjátadó ünnepségen örömmel említette meg, hogy a legjobb harmincba bejutott kereskedők között nagy számban szerepelnek olyanok is, akik először pályáztak.

Az elmúlt évekhez képest idén érdekes újításként szerepelt, hogy Az Év Internetes Kereskedője 2010 díj második és harmadik helyezettje, az Edigital.hu, valamint a piacon újoncnak számító Jateknet.hu ezüst- és bronzérmesként szintén jogosult a cím használatára.

Az év internetes kereskedője díjat az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, az Inter-Európa Bank és a Kirowski Rt. közösen hozta létre 2005-ben, amit minden évben az az internetes kereskedő vállalkozás kap, amelyik a vásárlók internetes szavazása, illetve a szakmai zsűri döntése alapján legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és a zsűri véleménye alapján a legjobbnak bizonyult.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Ki a legjobb kereskedő?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.