Az ápoló az ápolási díj folyósításának időtartama alatt munkát vállalhat a következők szerint: 1. nem otthon végzett munka esetében max. napi 4 óra, 2. otthon végzett munka esetében az időtartam...
Ajánlott oldalak
2009-12-01 14:25
Majoros-Tóth Orsolya
Kézműves Kupa 2010
Ismét megrendezésre kerül a „Kézműves Kupa” Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő Bajnokság, valamint Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre emlékverseny.

Ismét megrendezésre kerül a „Kézműves Kupa” Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő Bajnokság, valamint Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre emlékverseny. Az egész napos, szerteágazó rendezvénysorozatnak a miskolci Városi Szabadidőközpont ad otthont 2010. március 7-én. A jelentkezési határidő 2010. február 10.

Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre nagy szakmai tekintélyű miskolci fodrászok, nemzetközileg elismert versenyzők, trénerek voltak: a kiosztásra kerülő vándordíjakat az ő tiszteletükre adják át. A verseny változatos kísérőrendezvényekkel várja a látogatókat. Mint ahogy az előző években, idén is tartanak szépészethez kapcsolódó kézműves vásárt, és számos szakmai bemutatót.


A miskolci Kézműves Kupa egyre növekvő népszerűséggel büszkélkedhet: 2008-ban 356 versenyző mérettette meg magát, 2009 márciusában pedig ötszázan jelentkeztek! Tavaly a tanulói díjakkal együtt 34 kategóriában hirdettek nyertest, így a díjazottak névsora igen hosszú, de a mezőnyből kiemelkedett a „Férfi fodrász felnőtt kategória” nyertese, Soltész Mariann (Budapest), a „Női fodrász felnőtt kategória” díjazottja, a szegedi Gergely László, és a „Kozmetika felnőtt kategória” legjobbja, Dobai Kinga (Onga). A „Műköröm-díszítő verseny felnőtt kategória” nyertese a miskolci Szobonya Jolán lett.


A verseny rendezője a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A leendő versenyzők a bokik@bokik.hu email címre adhatják le jelentkezésüket. Versenyinformáció Havasiné Fedora Andreától ( havasi.andrea@bokik.hu), a kiállításra vonatkozó információk pedig Pintér Zoltántól kérhetők (pinter.zoltan@bokik.hu).


 

Cimkék: fodrász
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Kézműves Kupa 2010
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.