Ha egyéni vagy társas vállalkozóként (bt beltagja, kft ügyvezetője) származik jövedelmünk akkor azt a következő levonások, járulékok terhelik: Levonások a jövedelemből: szja (ld. 4 pont) 8 %...
Ajánlott oldalak
2011-05-13 09:08
BDB
Júniustól csökken a cukor ára!?
A kormány reményei szerint júniustól csökkenhet a cukor ára, ugyanis a stratégiai raktárakból mintegy kétmillió kilót sikerült értékesíteni, így előreláthatólag két hét múlva már olcsóbb cukor kerül a boltok polcaira.

A cukor ára az elmúlt időszakban másfélszeresére növekedett, a hazai kereskedők véleménye szerint azért, mert nincs belőle elég, az export pedig egyre drágább. Jelenleg az országban mindössze egy cukorgyár üzemel Kaposváron, a többit sorban bezárták, ugyanis a termelési jogok nagy részét több milliárd forintos támogatásért cserébe eladták.

„A minisztérium egy háttérintézménye jövő héten ír ki pályázatot a kétmillió kilós cukortartalékra, abban bízunk, hogy egy nagyon gyors elbírálás után júniusban már a kiskereskedésekben is elérhetővé válik” – mondta Feldman Zsolt, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár az RTL Klub-nak.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Júniustól csökken a cukor ára!?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.