A minőségirányítás külön szakma, rengeteg tanácsadó cég működik, amely a HACCP rendszer bevezetésével foglalkozik. A szakértői költség százezres nagyságrendű lehet, de ez nagyban függ a...
Ajánlott oldalak
2011-08-04 15:36
BDB
Jönnek az új pályázatok!
Az Új Széchenyi Terv keretein belül hamarosan újabb pályázatok jelennek meg az elkövetkezendő egy hónapban. A minisztérium összesítése alapján a márciustól új támogatási konstrukció megnyitását követően a támogatási igény meghaladta a 744 milliárd forintot, a legnagyobb érdeklődést a Vállalkozásfejlesztési Program iránt mutattak a vállalkozások.

A minisztérium összesítése szerint az új támogatási konstrukcióban beadott pályázatok támogatási igénye meghaladja a 744 milliárd forintot. A legnagyobb érdeklődés továbbra is a Vállalkozásfejlesztési Program iránt mutatkozik, amelyre eddig 3500 pályázat érkezett mintegy 61 milliárd forintnyi támogatási igénnyel - áll a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatójában.

 

Az Új Széchenyi Terv keretében eddig több mint 1800 vállalkozás nyert támogatást, összesen mintegy 147 milliárd forintot ítéltek oda és több ezren már érvényes szerződéssel is rendelkeznek. A pályázatok körét továbbra is bővíteni kívánja a minisztérium, így hamarosan újabb 15 kiírásra nyújthatnak be pályázatot a vállalkozások.

 

Cimkék: pályázat
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Jönnek az új pályázatok!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.