Bevezetőként egy szemléletbeli kérdést kell tisztázni, ami hasznos lehet azoknak, akik soha nem vállalkoztak eddig, de szeretnének belevágni. Nagyon fontos megérteni, hogy a VÁLLALKOZÁS NEM...
Ajánlott oldalak
2011-01-17 14:27
BDB
Ismét drágul a benzin, elszálltak az üzemanyagárak!
A hét közepén ismét drágul a benzin és a gázolaj ára, ezzel az üzemanyagárak újabb csúcsra futnak. Az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, ezért az áremelést követően az érintetteknek érdemes tankolás előtt informálódni.

Január 19-én nulla órától a MOL 3 forinttal emeli a benzin és 5 forinttal a gázolaj árát, így a benzin átlagban eléri a 366-367, míg a gázolajé a 358-359 forintot. A szakértők szerint a döntés nem okozott meglepetést, hiszen a tőzsdei jegyzésárak emelkedése miatt már a múlt héten sejthető volt a hazai üzemanyagárak emelkedése is.

 

Az egyes töltőállomások árképzése lényegesen eltérhet egymástól, így az érintetteknek tankolás előtt mindenképpen érdemes tájékozódni. Annak ellenére, hogy még mindig vannak olyan kutak, ahol némileg takarékoskodni lehet, valószínűleg hamarosan a drágulás már nem csak a benzin és gázolaj árában lesz tapasztalható, hiszen ennek alakulása nagymértékben kihat más szektorokra, illetve a kereskedelem egészére is.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Ismét drágul a benzin, elszálltak az üzemanyagárak!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.