Az adójóváírás az adóalap-kiegészítéssel növelt bérjövedelem 17 százaléka, legfeljebb havi 15.100 Ft. A jogosultsági határ évi 3.188.000 Ft, e fölött az adójóváírás csökkentett mértékben vehető...
Ajánlott oldalak
2010-06-03 15:15
BDB
Internetes iránytű vállalkozásoknak
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség új szolgáltatás beindításával segíti a vállalkozókat. Az NFU honlapján, Tőkeiránytű néven létrehozott új információs rendszer sokat segíthet azoknak a cégeknek, akik Magyarországon belül a legmegfelelőbb innovációs környezetet, ipari parkot vagy logisztikai központot keresik annak érdekében, hogy tevékenységüket továbbfejlesszék.

A tőkeiránytű a Nemzeti Fejlesztési Terv, illetve az Új Magyarország Fejlesztési Terv kapcsán támogatást nyert gazdasági komplexumokat gyűjti össze. Ezek rendszerint vállalkozásfejlesztési, képzési és foglalkoztatási projektekre nyertek támogatást, melyek szintén bemutatásra kerülnek. Az oldalon területi, gazdasági és társadalmi információkhoz egyaránt hozzájuthatnak az érdeklődők, továbbá a helyi viszonylatban számítandó adók mértékéről is tájékozódhatnak.

A számtalan információ segítségére lehet a fejlesztéseket tervező, új befektetéseket kereső vállalkozásoknak, de arra is lehetőség nyílik, hogy  speciális jellemzőiket nyilvánosságra hozva megjelenjenek az adatbázisban, ezzel más vállalkozások számára is vonzóvá téve szolgáltatásaikat, termékeiket. A fenti előnyökön kívül még meg kell említeni a partnerkeresési lehetőséget is, hiszen ez is igen fontos funkciója lehet az oldalnak.

A rendszeresen frissülő adatokat a hatályos adatvédelmi jogszabályok szerint állították össze, az érintett gazdasági komplexumok engedélyezési  és adatvédelmi nyilatkozat kitöltésével járultak hozzá az adatbázisban való szerepléshez.

Bővebb információt és a Tőkeiránytűt ITT találja!

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Internetes iránytű vállalkozásoknak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.