A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-12-10 07:38
BDB
Innovatív kisvállalkozás kerestetik! Jelige: nyerhetsz!
Egy pályázati lehetőség kapcsán azokat a kis- és középvállalkozásokat keresik, melyek üzleti infokommunikációs megoldásokra támaszkodva értek el sikereket, fejlesztették, korszerűsítették vállalkozásukat.

Immár második alkalommal hirdették meg idén az Invitel InnoMax díjat, melynek keretein belül olyan 5-250 főt foglalkoztató kis- és középvállalkozást jutalmaznak, kik 2009 január 1-je és 2011 január 31-e között az Invitel üzleti infokommunikációs megoldásaira hagyatkozva tudták fejleszteni és korszerűsíteni társaságukat. Ebbe a meghatározott körbe tartoznak például az IT fejlesztések (internet, telefon, adatkommunikációs szolgáltatások, alkalmazások bevezetése, használata) vagy olyan fejlesztéstek/beruházások, melyeket a vállalkozás életében hasznosnak és sikeresnek ítélnek meg (javult a cég vállalatirányítási rendszere, üzleti versenyképessége, gazdasági, pénzügyi eredménye, a munkatársak közötti információk integráltsága, ügyfelei elégedettsége; hatékonyabbá vált a közös munka a cégen belül vagy az ügyfelekkel).

 

A pályázatot három kategóriában (5-19 főt, 20-69 főt, illetve 70-250 főt foglalkoztató társaságok) lehet online módon benyújtani 2011. január 31-ig, melyet szakmai zsűri bírál el és anyagi jellegű nyereményben részesít 300 ezer forint és 1 millió forint közötti értékben.

A jelentkezés alapfeltételei:
- A jelentkező mutassa be a részvételi feltételek szerinti innovativitását és az így elért eredményeit. A pályázatban kérjük megjeleníteni, hogy az Invitel szolgáltatásai milyen szerepet játszottak a sikerben.
- A Pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy az Invitel a Pályázó gazdasági társaság olyan jellegű működéséről, amely összefügg a pályázatban bemutatott eredményei, riportfilmet vagy fényképsorozatot készítsen, és azt a Díjjal, illetve szolgáltatásaival kapcsolatos kommunikációjában felhasználja.
- Az InnoMax 2010 pályázaton indulhatnak azok a cégek is, akik a tavalyi (InnoMax2009) pályáztak, akár a tavalyi nem nyertes pályázat újbóli beadásával is.

A pályázat részletes kiírását és tudnivalóit ITT  tekinthetik meg az érdeklődők, a pályázattal kapcsolatos legfontosabb hírekről pedig ITT  tájékozódhatnak az érintettek.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Innovatív kisvállalkozás kerestetik! Jelige: nyerhetsz!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.