Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról (EKHO) szóló 2005. évi CXX. törvény 2006. január 1-jén lépett hatályba. Ki választhatja az EKHO-t? Munkaviszonyban alkalmazott magánszemély,...
Ajánlott oldalak
2010-05-21 12:48
BDB
Ingyenes oktatás pályázatkezelésről!
A Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. ingyenes oktatás keretein belül segít azoknak a vállalkozásoknak, akik gazdaságfejlesztési pályázatokon eredményesen szerepeltek. Az uniós és hazai forrású pályázatok lebonyolításával foglalkozó szervezet június 4-től indítja el képzéssorozatát, melyet a tervek szerint havonta két alkalommal rendeznek meg.

Az oktatáson megismerkedhetnek a résztvevők a pályázatkezelési folyamatokkal és ezen keresztül a projektjük megvalósulásának lépéseit is nyomon követhetik. Az új ismeretek birtokában akadálymentesen és pontosan tudják majd lebonyolítani a pályázati forrásból támogatott fejlesztéseket, továbbá felgyorsíthatják ezek kivitelezését.

A képzés célja a hiánypótlások minél kisebb számra csökkentése, a szerződéskötések és kifizetések felgyorsítása és a projektek sikeres szakmai lebonyolítása, mely az ügyfelek elégedettségéhez is vezet.

 

A rendezvényen a MAG Zrt. ügyfelei vehetnek részt, akiknek az előzetes regisztrációt követően ingyenes a képzés. A szükséges adminisztrációt ITT tudják az érdeklődők lebonyolítani.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Ingyenes oktatás pályázatkezelésről!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.