A termékdíjköteles termék után termékdíjat fizet a belföldi előállítású és az Európai Közösségen belüli behozatal esetén a első belföldi forgalomba hozó vagy saját célú felhasználás esetén a...
Ajánlott oldalak
2010-01-27 07:07
Majoros-Tóth Orsolya
Ingyenes képzések az Iparkamaránál
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes OKJ-s tanfolyamokat hirdetett kis és mikrovállalkozók számára!

A tanfolyamok pontos dátumát még nem jelölték meg, de várhatóan idén májusban kezdődnek. A 100 órás OKJ-s tanfolyamok kis- és mikrovállalatok tulajdonosai és alkalmazottai segítésére indulnak. (Élelmiszer és vegyi áru eladó, ruházati eladó, kereskedő boltvezető szakmák kitanulására lehet jelentkezni.)
 
A szintén ingyenes, uniós tréningek három nagy témakörben indulnak, és egyenként 40 órásak. A kamara ezek közül elsősorban az „Élelmiszerbiztonság, élelmiszerhigiéniai előírások” címűt ajánlja a vállalkozók figyelmébe, mert ez egy kötelező tréning a vendéglátásban dolgozóknak és élelmiszerrel foglalkozóknak. A másik két tréning a vállalkozás működésével kapcsolatos képzések közé tartozik: marketing, valamint munkajog-munkavédelem.
 
Egy fő egy vállalkozáson belül kettő képzésen vehet részt. A részvételi szándékról szándéknyilatkozatot kell beadni a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamarához.  Jelentkezni Fekete Márta szakképzési referensnél lehet a 25/402-601 vagy a 25/411-601 telefonszámon.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Ingyenes képzések az Iparkamaránál
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.