A távmunka és az e-munka fogalmát egymást helyettesítve is szokták alkalmazni, az e-munka azonban tágabb értelemben használatos. Az e-munka defiiálásának szükségessége azt a jelenséget ragadja ki,...
Ajánlott oldalak
2010-03-08 12:03
cat
Ingyenes képzés női vállalkozóknak
Ingyenes szakmai képzésre jelentkezhetnek március 20-ig a budapesti vállalkozó nők a Budapesti Ifjúsági Vállalkozó Központban.

A BIVÁK-kal együttműködő Közgazdasági Politechnikum 12 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a "Nők vállalkozói készségfejlesztése és képzése, új vállalkozások indítása" című pályázaton. „A gazdasági minisztérium által a kis- és középvállalkozói célelőirányzatból (KKC) támogatott térítésmentes képzés március 24-én kezdődik.” – közölte az MTI-vel Visegrádi Judit programvezető. „A 8 napos képzésekkel elsősorban azokat a nőket kívánjuk segíteni, akik tartós munkanélküliek, és kevés az esélyük elhelyezkedni, továbbá önfoglalkoztatók, vagy vállalkozóként szeretnének a továbbiakban tevékenykedni.”

A Budapesti Ifjúsági Vállalkozó Központban készségfejlesztési, pénzügyi, adózási ismereteket kaphatnak a résztvevők, és trénerek segítségével informatikai felhasználói ismereteket is szerezhetnek. A saját erővel kiegészített 16,6 millió forintos program keretében eddig lebonyolított programokon már több mint százan kaptak képzést, 20 százalékuk új vállalkozást alapított. Becslések szerint az öt tanfolyamból álló programban, amely most félidejénél tart, mintegy 200-an kapnak gyakorlati ismereteket - közölte a Visegrádi Judit.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Ingyenes képzés női vállalkozóknak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2018 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.