A TGYÁS és a GYED mellett nem lehet munkát vállalni, különben megszűnik a jogosultság. Vállalkozni sem lehet, ami pontosítva azt jelenti, hogy pl. tulajdonosként, tagként szerepelhet a jogosult a...
Ajánlott oldalak
2011-04-14 16:32
BDB
Ingyenes képzés mikro- és kisvállalkozóknak
Mintegy ezer kiscég vehet részt abban az ingyenes képzésben, melynek során cégvezetési és értékesítési ismereteket, gyakorlati uniós tudnivalókat sajátíthatnak el, illetve angol nyelvi képzésben is részt vehetnek.

Két éven át, mintegy ezer mikro- és kisvállalkozásnak biztosít ingyenes képzési lehetőséget a Közép-dunántúli régióban a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány – tájékoztatta Horváth László, a program koordinációs igazgatója az MTI-t. A tanfolyamok vizsgával zárulnak, elvégzésükről oklevelet kapnak a hallgatók. A 220 millió forint költséggel megvalósuló projekt teljes összegét uniós támogatás fedezi - tette hozzá.

Az előzetes információk szerint Nógrád megyében és a Kisalföldön is hasonló képzési programokra lehet számítani a jövőben, melyek lebonyolításához szintén támogatást nyert a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Ingyenes képzés mikro- és kisvállalkozóknak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.