EVA törvény szerinti adózást válaszhat egyéni vállalkozó, és bt, kft egyaránt. Újonnan induló vállalkozás azonban nem választhatja. Minimum két lezárt pénzügyi év után választható. További...
Ajánlott oldalak
2010-11-23 10:12
BDB
Indul a karácsonyi dömping, jönnek az ellenőrzések
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság országos karácsonyi ellenőrzésbe kezdett, melyet november 22-től december 23-ig teljes erőbedobással végez.

A kereskedelmi egységekben elsősorban a fogyasztók megfelelő tájékoztatására, az árak előírásoknak megfelelő feltüntetésere kell odafigyelni és arra, hogy a vásárlókat semmilyen módon ne károsítsák, ugyanis a revízió fő irányvonala e szálon fut végig.

 

A november végétől karácsonyig tartó időszakban kiemelt hangsúlyt kap a vizsgálatok során az áruházláncok akciós tevékenysége és a nagyobb élelmiszer jellegű üzletek, drogériák ellenőrzése, de a kiskereskedők is számíthatnak a fogyasztóvédelem felbukkanására, például a karácsonyi vásárokon, piacokon. Az ellenőrök nagy figyelmet fordítanak azokra a szezonális termékekre, melyek jellemzően az ünnepi időszak slágertermékei: fényfüzérek, elektromos karácsonyi díszek, dekorációs termékek, gyermekeknek szánt áruk, játékok.

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Indul a karácsonyi dömping, jönnek az ellenőrzések
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.