Bármilyen kereskedelemről legyen szó a szükséges végzettségről a helyi okmányiroda ad kizárólag pontos felvilágosítást. Végzettség akkor biztosan nem kell, ha valaki kizárólag a saját maga által...
Ajánlott oldalak
2010-02-16 07:00
Szűcs Ágnes
Idén stabilizálódik a magyar gazdaság?
Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát, javul külső pénzügyi helyzete – állapította meg az Európai Bizottság hétfőn közzétett, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. (MTI)

„A megtakarítási intézkedéseknek köszönhetően Magyarország 2009-ben a meredek gazdasági visszaesés ellenére is a jelek szerint a GDP-hez viszonyított 3,9 százalék alá szorította le deficitjét. A 2010-es költségvetési hiány további csökkenését irányozza elő.

A hatóságok folytatják annak a gazdaságpolitikai programnak a megvalósítását, mely növelte a befektetők bizalmát, és helyreállította a piaci alapú finanszírozáshoz való hozzáférést.” - fogalmazott Olli Rehn gazdasági és pénzügyi EU biztos. Rehn szerint a továbbiakban is ugyanerre az elkötelezettségre lesz szükség ahhoz, hogy fenntartsák a közpénzügyek alakulásának irányát, és 2011-bn 3,9 százalék alá csökkentsék a deficitet. Brüsszel úgy ítéli meg, hogy az idén a magyar gazdaság stabilizálódik, és a GDP növekedésnek indulhat. Ezt támogathatja a nemzetközi környezet javulása, miközben a munkaerőpiac alakulása következtében a hazai kereslet tovább is nyomott.

„Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalék GDP-vel arányos hiánycéllal és jelentős tartalékok vannak benne” - olvasható a Kisalföld c. napilapban

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Idén stabilizálódik a magyar gazdaság?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.