A megváltozott munkaképességűek segítésére az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Rehabilitációs Információs Központok hálózatát működteti. Bővebben.... A mozgássérültek álláskereső fóruma: MOTIVÁCIÓ...
Ajánlott oldalak
2011-03-16 10:37
PR
Hogyan szüntethetjük meg? Emiatt ne fájjon a feje!
Feszültség és stresszhelyzet miatt fáj a fejünk és mivel fáj a fejünk egyre idegesebbek és feszültebbek leszünk. Az egyik leggyakoribb menedzser betegségre a legtöbb esetben nem egy pirula, hanem egy irodában is elvégezhető rövid mozdulatsor a megoldás.

„Ha hallgatnék a pácienseimre, az agytumoros statisztikákat erősen átalakíthatnánk. Ha fáj a fejünk általában a legrosszabbra gondolunk, pedig elég lenne egy kicsit több mozgás, vagy a stresszhelyzetek megszűntetése” mondja Deák Katalin, neurológus.

Megszámlálhatatlan típusa létezik a fejfájásnak, de alapvetően két nagy csoportba lehet besorolni ezeket. Az első csoport az úgynevezett elsődleges fejfájás, amelyben a fájdalom önálló, míg a másodlagosnál, egy másik betegség tüneteként jelenik meg. A leggyakrabban előforduló betegség, az úgynevezett tenziós fejfájás, amely gyakran a stresszes életmód velejárója.  

 
A teljes cikket elolvashatja a Haszon magazinban,   keresse   az  újságárusoknál! 
Haszon.hu
 
Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Hogyan szüntethetjük meg? Emiatt ne fájjon a feje!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.