Nincs általános érvényű „menetrend", de van néhány olyan dolog, amire mindenképpen szükség van: LÉPÉSEK KÖLTSÉGEK Egy életképes ötlet. Az ötletgazda dolga felmérni a piaci igényt, vagyis egy kis...
Ajánlott oldalak
2011-04-06 15:07
PR
Haszon Magazin 13+1 kérdés
Veres Zsolt (44) februártól az IBM Magyarország vezérigazgatója. A Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán diplomázott, majd egész pályáját nemzetközi informatikai cégeknél töltötte.

Az IBM-nél indította karrierjét, ahol tizenkét évet töltött. 2002-ben az SAP Hungary kereskedelmi igazgatói posztján folytatta. Az utóbbi két évben az Oracle Magyarország technológiai üzletágát irányította, majd visszatért első munkahelyére, ahol Paál Péter tavaly őszi távozásakor üresedett meg az első számú vezetői poszt. Veres Zsolt az évek során közgazdasági diplomát is szerzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán valamint MBA-t tanult a milánói Bocconi Egyetemen. Angolul és a németül beszél. Nős, három gyermek édesapja.

1. Mi a legjobb tanács, amit valaha kapott?

Ne gondold azt, hogy te vagy a legokosabb. Légy nyitott, az élet folyamatos tanulásból áll.

2. Melyik az a tanács, amit a gyerekének is továbbadna?

Élvezze azt, amit csinál, legyen az munka, hobbi vagy bármilyen tevékenység. Csak olyasmibe kezdjen, amiben örömét leli.

 

A teljes cikket elolvashatja a Haszon magazinban,   keresse   az  újságárusoknál! 

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Haszon Magazin 13+1 kérdés
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.