A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-02-19 13:39
Majoros-Tóth Orsolya
Győr: Elbocsátások és beruházások
A Győri Ipari Park 2009-es évének összesítése felemás eredményeket hozott: az árbevétel csökkent, sok munkahely megszűnt, de a beruházások mértéke emelkedett.

"A Győri Ipari Parkban működő cégek sem vonhatták ki magukat a világgazdasági válság hatásai alól a tavalyi esztendőben. A korábbi évek tendenciája megtört és csökkent a foglalkoztatottság és a letelepedett vállalkozások összesített árbevétele is" – mondta Balogh László, a Győri Ipari Park igazgatója a Kisalföld című újságnak adott interjújában. "Magyarországi összehasonlításban azonban kedvező a helyzet. Köszönhetően az ipari parkban működő cégek sokrétű tevékenységének, még az általános gazdasági nehézségek közepette is voltak olyan cégek, melyek növelni tudták árbevételüket. 2008-hoz viszonyítva tizenhat cég árbevétele emelkedett: különösen örvendetes tény, hogy ezen vállalkozások jelentős része magyar tulajdonban van."

A 16 nyereséges cég mellett 7 vállalkozás stagnált 2009-ben, a többire pedig átlagosan 30 százalékos csökkenés volt jellemző.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Győr: Elbocsátások és beruházások
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.