A működési engedély, telepengedély ügyében a helyi polgármesteri hivatal - általában igazgatási - irodája ad pontos felvilágosítást. A működési engedély kérelmezése 10.000 Ft-ba kerül. A kérelem...
Ajánlott oldalak
2010-10-11 15:55
(x)
Gazdálkodjon okosan idejével és pénzével az online vásárlás után! (x)
Az egyik legfrissebb, online kereskedelemről szóló felmérés azt mutatja, hogy 100-ból már 78 magyar internethasználó vett valamit a világhálón és hazánkban egyre népszerűbb a virtuális vásárlás.

Ugyanakkor még mindig elmondható, hogy sokan ódzkodnak tőle, hiszen a kiszállítási költség olykor igen magas lehet, ráadásul senkinek nincs ideje egész nap otthon ülni, a csomagot várva. Nem jelent nagyobb kényelmet az sem, ha napközbeni, munkahelyi elérhetőséget adunk meg: a megvásárolt és kiszállított árut ilyenkor ugyanis még haza kell vinni.

A több tízezer könyvet virtuális polcairól áruló Book.hu és a Lapker közös együttműködése ezen a problémán próbál segíteni. Nyártól már nemcsak postai úton vagy futárszolgálattal lehet az interneten megrendelt csomagot átvenni, hanem az ország közel 90 településén jelenlévő 228 Pick Pack Pont (Inmedio és Relay hírlapüzletek) boltokban is, a felhasználó által megjelölt üzletben, akár 5-7 napig is. Ráadásul a webshopokban megrendelt áruk esetén a személyes átvétel a legtöbb esetben díjtalan, így nemcsak a saját időnkkel gazdálkodhatunk, hanem egyúttal pénzt is takaríthatunk meg. További kényelmi szempont, hogy az üzletek közel kétharmadában bankkártyával is lehet fizetni – mondta az új szolgáltatással kapcsolatban Sipos György, a Lapker Zrt. üzletfejlesztési igazgatója. A személyes átvételi és fizetési mód a várakozások szerint tovább növelheti a netes kereskedések számát és értékét.

Bővebb információt ITT kaphatnak az érdeklődők!

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Gazdálkodjon okosan idejével és pénzével az online vásárlás után! (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.