A távmunka és az e-munka fogalmát egymást helyettesítve is szokták alkalmazni, az e-munka azonban tágabb értelemben használatos. Az e-munka defiiálásának szükségessége azt a jelenséget ragadja ki,...
Ajánlott oldalak
2011-11-07 13:36
mot
Felfüggesztette az ingatlanhitelezést az egyik nagy bank
A Commerzbank jövő év júniusáig nem köt új, ingatlanokkal foglalkozó ügyletet a tulajdonában levő Eurohypo banknál, hogy meg tudjon felelni az Európai Bankfelügyeleti Hatóság (EBA) tőkekövetelményeinek.

Az Európai Unió 2014-ig adott időt a Commerzbanknak, hogy eladja az Eurohypot, de jelen gazdasági helyzetben a fizetőképes vevő megtalálása csaknem lehetetlen feladat. A hírek szerint a Commerzbank inkább az Eurohypo kettéosztását tervezi, és a csökkentett feladatkörű bankot talán meg fogják tartani.

 

Az Eurohypo Bank kereskedelmi ingatlanok hitelezésével foglalkozik, és hazánkban többek közt a Tópark projekt révén vált ismertté szakmai körökben.

Az Eurohypo szóvívőjének nyilatkozata szerint komoly szelekciókra lehet számítani a már meglévő állomány további kiterjesztésében, valamint ismertetett egy jelentést, miszerint a Commerzbank fontolgatja az Eurohypo felosztását.

 

Cimkék: bank,gazdaság
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Felfüggesztette az ingatlanhitelezést az egyik nagy bank
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.