A termékdíjköteles termék után termékdíjat fizet a belföldi előállítású és az Európai Közösségen belüli behozatal esetén a első belföldi forgalomba hozó vagy saját célú felhasználás esetén a...
Ajánlott oldalak
2010-09-07 07:47
BDB
Expo, vásár – a versenyképes vállalkozásokért
Idén XXIV. alkalommal rendezik meg a Dunaújvárosban a fogyasztási cikkek és szolgáltatások kiállítását és vásárát, ahol a vállalkozásoknak a piacra jutás és a bemutatkozás mellett üzleti kapcsolatok kialakítására is lehetőség nyílik. Az elmúlt évek sikereit figyelembe véve, 2010-ben két napos rendezvény keretein belül, 1500 négyzetméteren várják a kiállítókat és látogatókat egyaránt.

A Dunaújvárosi Expo – Vásár 2010. október 16-án és 17-én kerül megrendezésre, idén immár 24. alkalommal. Az előző kiállításokon átlagosan kilencven cég képviseltette magát, melyek 6-8000 érdeklődőnek mutathatták be termékeiket, szolgáltatásaikat.


A rendezvény elsősorban a kis- és középvállalkozásokat célozza meg, melyek versenyképességük biztosítása érdekében a marketing tevékenységre is hangsúlyt fektetnek, továbbá ismertséget szeretnének szerezni a piacon. A hasonló alkalmak a bemutatkozás mellett a versenytársak felmérésére és üzleti kapcsolatok kialakítására is lehetőséget biztosítanak. Jelentkezési határidő szeptember 15-e.

A Dunaújváros Exporól, a részvétel feltételeiről ITT  kaphatnak bővebb információt az érdeklődők. 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Expo, vásár – a versenyképes vállalkozásokért
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.