Jövedéki adó hatálya alá tartozó termékek a következők az ásványolaj, alkoholtermék, sör, bor, pezsgő, köztes alkoholtermék, dohánygyártmány. Az adót a termékek importálásának időpontjában vagy...
Ajánlott oldalak
2010-01-22 07:07
Szűcs Ágnes
Esküvői Kiállítás és Vásár
A Kamlage Kiadó Kft. szervezésében került megrendezésre az idén 17. szezonnyitó 3 napos Esküvői Vásár és Kiállítás Budapesti Kongresszusi Központban.

 
Múlt hétvégén nyílt meg a 17. Esküvői Kiállítás és Vásár a Budapesti Kongresszusi Központban. Az évente megjelenő különböző kiállítások és vásárok között az egyik legexkluzívabb szakmai esemény a Kongresszusi Központban megtartott Esküvői Kiállítás és Vásár, mégse hozott a szervezőknek annyi kiállítót, mint az elmúlt években.


A 158 kiállító mindenképpen visszaesést jelent az elmúlt évek kiállítási eredményéhez viszonyítva, hiszen még a rendszeresen visszatérő kiállítók is egyre kisebb területeket vettek bérbe.

Az esküvő az a nagy nap, amire a házasulandók várnak. Sokan azt szeretnék, ha életük - e meghatározó napját – teljes nyugalomban, kipihenten élvezhetnék. Ezért ma már a legtöbb pár szakemberhez fordul esküvőjének zökkenőmentes megszervezéséhez, lebonyolításához. Mint azt már megszokhattuk, az esküvői ruhákat – menyasszonyi, vőlegényi ruha, s annak kiegészítői, cipő, fehérnemű, fátyol, nyakkendő stb. - bemutató cégek képviseltették magukat a legnagyobb számban (50 kiállító), utánuk a vendéglátóhelyek, esküvői helyszíneket kínáló standok következtek (30)


A látogatók itt mindent megtaláltak, ami kell egy jó esküvőhöz. A meghívókészítéstől kezdve, limuzin kölcsönzésen át az utolsó videó kockáig.


A bemutatkozó cégek – az elmúlt év tapasztalata alapján, mikor is a felére esett vissza a kereslet, illetve a házasságkötések száma – felkészültek a látogatók megfelelő fogadtatására. A résztvevők között az érdeklődő megtalálta a különböző árfekvésű menyasszonyi ruhákat, öltönyöket, szolgáltatásokat. A vásárral egybekötött eseményen a kiállító cégek jelentős akciókat és kedvezményeket nyújtottak az érdeklődök számára. Az a házasulandó pár, aki a vásáron rendelte meg, illetve bérelte az esküvőjéhez szükséges eszközöket, akár az esküvői költségének a felét is megspórolhatta. Ez a tendencia menyasszonyi ruhák eladásánál, illetve bérlésénél érződött leginkább. A vásárlás – bérlés 20-80%-os arányát próbálták javítani a vásár alatti eladási árkedvezménnyel.


Ugyanis a kiállító cégek is tisztában vannak azzal: hogy az esküvő egy olyan alkalom az ember életében, mikor nem igazán tud kompromisszumot kötni az igények és a pénzügyi lehetőségei között.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Esküvői Kiállítás és Vásár
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.