Áfa mentességnek két fajtája létezik. Az egyik az alanyi áfa mentesség, a másik a tevékenység jellegére tekintettel az áfa törvény által meghatározott áfa mentesség. Az alanyi áfamentesség...
Ajánlott oldalak
2010-06-24 09:35
BDB
Esélyegyenlőségi fórum munkáltatóknak!
Megalakult a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma Egyesület azzal a céllal, hogy küzdjön mindennemű közvetlen és közvetett hátrányos megkülönböztetéssel, ezzel együtt felhívja a munkáltatók figyelmét a hasonló helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának fontosságára. A kezdeményezést több nagyobb hazai társaság is támogatja.

Az esélyegyenlőségi fórum a Salva Vita Alapítvány kezdeményezésére alakult, de tíz magyar multinacionális társaság is az alapítók között van, többek között a Budapest Bank, MOL és a Magyar Posta.

A tervek szerint a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma Egyesület jogsegély szolgálatot is működtet majd, illetve kedvezményes szolgáltatásokkal látja el tagjait. Olyan rendezvényeket kelt életre, ahol bárki megismerheti a legjobb hazai és nemzetközi antidiszkriminációs gyakorlatokat.

„A munkáltatók számára egyedülálló, szervezetre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, melyek elősegítik a fogyatékos emberek befogadását, feltárják azokat a munkaköröket, melyekben sikeresen teljesíthetnek, és támogatják a foglalkoztatás megvalósítását.

Szolgáltatásaink az adott szervezet igényeire reagálva keresik a legjobb megoldásokat:

  • A munkáltatókkal való folyamatos egyeztetés keretében valósulnak meg.
  • Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja magas szakmai színvonalon történő megvalósítást.
  • Folyamatos elégedettség-méréssel biztosítjuk a továbbfejlesztést.” – áll a Salva Vita Alapítvány honlapján és valószínűleg ezeket az irányelveket figyelembe véve és beépítve fog működni az esélyegyenlőségi fórum is.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Esélyegyenlőségi fórum munkáltatóknak!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.